CINE SUNTEM?

Ne-am descoperit pasiunea pentru calatorii acum cativa ani, atunci cand am inceput sa ne planificam vacante ceva mai active si sa lasam deoparte ideea de all inclusive, care nu este neaparat rea, insa cumva am simitit ca pe noi ne limiteaza.

Poate parea uneori obositor, insa atunci cand tragi linie si realizezi cu cate amintiri ramai si cate lucruri minunate descoperi cu fiecare calatorie, te simti implinit sufleteste.

In viata de zi cu zi avem joburi, preocupari si activitati obisnuite, ca toata lumea, insa eliberarea din activitatile zilnice, poate uneori monotone, vine odata cu fiecare calatorie.

La inceput ne-am dorit sa punem pe hartie pentru noi ceea ce am trait, vazut si simitit in vacantele noastre, poate pentru a reciti si retrai peste ani…

Asa ne-am descoperit pasiunea de a scrie si de a povesti, de aceea ne dorim ca prin articolele si postarile noastre sa putem impartasi cu voi, cei pasionati de calatorii, macar o parte din experientele pe care le-am trait in locurile pe care le-am vizitat.

Scriem articole cu placere si entuziasm, atat pentru noi cat si pentru oameni ca noi, care iubesc sa calatoreasca si pentru care Calitatea face totusi diferenta.

Ne plac si city break-urile insa sejururile mai lungi sau circuitele sunt preferatele noastre, mai ales pentru ca ne ofera posibilitatea de a explora mai mult din locurile in care ajungem. Ne ofera oportunitatea de a cunoaste cat mai mult din experientele, cultura si istoria unei tari.

Ne-am obisnuit sa ne organizam pe cont propriu vacantele, iar acest lucru ne ofera flexibilitate si nu ne constrange pentru o anumita perioada standard de vacanta.

Ne place sa hotaram noi cat vrem sa stam si sa ne alegem singuri locurile in care dorim sa ne cazam.

map-of-the-world-2164673_1920 (2)

eiffel-tower-2906526_1920

CE OFERIM?

Intotdeauna inainte sa plecam intr-o calatorie incercam sa ne documentam, pentru a nu irosi timp pretios si pentru a evita pe cat posibil diverse neplaceri.

Am remarcat de multe ori ca nu gasim toate informatiile de care avem nevoie pentru documentare intr-un singur lor si este nevoie sa ne informam din mai multe surse, ceea ce inseamna consum destul de mare de energie si timp, timp pe care de multe ori nu-l avem.

De aceea ne-am propus ca articolele pe care le scriem in urma calatoriilor noastre sa fie cat mai complete, sa contina inclusiv detalii care tin de organizare, link-uri care sa va directioneze direct pentru achizitionarea biletelor de avion, ori altor tipuri de legaturi sau transferuri, link-uri catre cazari, informatii de care ai mare nevoie atunci cand iti planifici o vacanta.

Toate aceste lucruri, daca sunt bine documentare si inchegate, se traduc printr-o mare economie de timp.

Speram sa ne iasa cat mai bine si poate ideile noastre va vor inspira si pe voi, cei ca noi, sa porniti intr-o binemeritata vacanta, organizata cum altfel …decat pe cont propriu si, bineinteles, cu ajutorul recomandarilor noastre.

Ne dorim sa priviti ”Vacante Inspirate” ca pe un site creat din pasiune pentru calatorii, cu impresii,recomandari si sugestii din experientele noastre pentru vacante cat mai reusite.

Urmariti-ne ideile si postarile de pe pagina de facebook si speram ca veti gasi inspiratie pentru urmatoarea calatorie.

La cat mai multe calatorii inspirate!